Webdesign

Iedereen wilt een mooie en functionele website. Het maakt niet uit of dit een basis website of een geavanceerde WooCommerce Webshop betreft. Wij maken websites die goed vindbaar zijn in de zoekmachines en die klanten opleveren. Wij kunnen met diverse web platformen overweg, maar werken voornamelijk met WordPress.

Een mooi ontwerp is redelijk makkelijk door iedereen te maken, maar zorgen dat de techniek aan de achterkant ook goed werkt is misschien nog wel belangrijker. Neem contact met ons op om te zien of wat wij voor je kunnen betekenen.

WordPress

Onze website maken wij voornamelijk in WordPress omdat dit systeem goede ondersteuning heeft en altijd voldoet aan de laatste ontwikkelingen. Op die manier is elk idee uiteindelijk om te zetten naar een werkend eindresultaat. Daarnaast is WordPress erg gebruiksvriendelijk waardoor je de website ook zelf makkelijk kunt beheren. Je kunt zelf in een handomdraai nieuwe pagina’s of blogartikelen maken. Bestaande pagina’s aanpassen gaat ook op dezelfde manier waardoor je niet altijd afhankelijk bent van ons.

Webshops

Webshops worden bij ons voornamelijk in WordPress in combinatie met WooCommerce of in Shopify gemaakt. Dit zijn systemen die wereldwijd goed ondersteund zijn.